Politika zasebnosti

1 – KAJ STORIMO Z VAŠIMI PODATKI?

Ob obisku naše spletne strani lahko zbiramo tudi osebne podatke, kot so vaše ime, naslov in e-poštni naslov. Ko brskate po naši spletni strani, tudi samodejno prejemamo vaš IP (internet protocol) naslov, kjer lahko vidimo informacije o vašem brskalniku in operacijskem sistemu.

Email marketing:  Z vašim dovoljenjem vam lahko pošljemo e-pošto o naših produktih, novih proizvodov in druge novosti.

Kontaktni obrazci: Z uporabo kontaktnih obrazcev nam posredujete osebne podatke kot so: Ime in priimek, vašo telefonsko številko, vašo e pošto.

2 – SOGLASJE

Ko nam posredujete osebne podatke  to pomeni, da soglašate z našim zbiranjem in uporabo podatkov. Če bomo prosili za vaše osebne podatke za sekundarne razloge, kot so trženje, bomo zahtevali neposredno vnovično dovoljenje oz. imate priložnost, da zavrnete. Kako umaknem svoje soglasje? Če si po tem, ko potrdite, premislite, lahko svoje soglasje umaknete svoje soglasje, tako, da se obrnete na lana@lanavital.com.

3 – RAZKRITJE

Vaše podatke lahko razkrijemo samo v primeru če to zahteva zakon ali če kršite naše Pogoje Storitve.

4 – VARNOST

Za zaščito vaših osebnih podatkov bomo sprejeli ustrezne previdnostne ukrepe in sledili najboljšim praksam industrije, da bomo zagotovili, da se ne bodo nepravilno izgubili, zlorabili, razkrili, spremenili ali uničili. Če nam posredujete podatke o svoji kreditni kartici, jih šifriramo s tehnologijo SSL in shranimo s šifriranjem AES-256. Čeprav noben način prenosa po internetu ali elektronskem shranjevanju ni stoodstotno varen, sledimo vsem zahtevam PCI-DSS.

5 – PIŠKOTKE

Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletno mesto ali ponudnik storitev na trdi disk vašega računalnika naloži prek vašega spletnega brskalnika (če dovolite), kar omogoča sistemom spletnega mesta ali storitev, da prepoznajo vaš brskalnik in zajamejo in si zapomnijo določene podatke. Na primer, piškotke uporabljamo, da nam pomagajo in ne pozabimo obdelati predmete v nakupovalni košarici. Uporabljajo se tudi za lažje razumevanje vaših nastavitev na podlagi preteklih ali sedanjih strani dejavnosti, kar vam omogoča, da vam mi zagotovimo boljše storitve. Piškotke uporabljamo tudi za pomoč, zbiranje zbirnih podatkov o prometu na spletnem mestu in interakciji na spletnem mestu, da vam lahko v prihodnosti ponudimo boljšo izkušnjo in orodja.

6 – POLNOLETNOST

Z uporabo te spletne strani izjavlja vsak uporabnik, da je polnoleten.

7 – SPREMEMBE TEGA PRAVILNIKA O ZASEBNOSTI

Pridržujemo si pravico, da kadar koli spremenimo to politiko zasebnosti. Spremembe in pojasnila začnejo učinkovati takoj po objavi na spletni strani. Če bomo s tem pravilnikom spremenili vsebinske spremembe, vas bomo tukaj obvestili, da je bila stran posodobljena, tako da se zavedate, katere podatke zbiramo, kako jih uporabljamo in pod kakšnimi pogoji.

VPRAŠANJE IN KONTAKTNE INFORMACIJE

Če želite: dostopati, popraviti, spremeniti ali izbrisati vse osebne podatke, ki jih imamo o vas, vložiti pritožbo ali preprosto želeti več informacij, se obrnite na lana@lanavital.com.