Skoči na vsebino
Individualno prehransko svetovanje
Individualno prehransko svetovanje
Zakaj izbrati prehransko svetovanje LanaVital?
Zakaj izbrati prehransko svetovanje LanaVital?

CELOSTNO ZDRAVJE

Verjamem v holistični pristop k zdravju, ki presega shujševalne in restriktivne diete. Pomagam vam izboljšati vaš odnos do hrane in telesa, kar vam omogoča, da zaživite bolj polno in zadovoljno življenje.

INDIVIDUALNI PRISTOP

Vsaki stranki se posvetim individualno. Ob tem upoštevam vaše predznanje, težave, želje in cilje. Pomembno mi je, da prehrano optimiziram v skladu z važimi željami, saj bomo le na tak način lahko dosegli rezultate in dolgoročno vzdrževali nov način življenja.

STROKOVNOST

Moje znanje in svetovanje temelji na znanstveno preverjenih podatkih in študijah ter je plod večletnega študija iz področja prehrane. Sem magistrica inženirka prehrane, svoje znanje pa redno nadgrajujem.

Enkratno prehransko svetovanje

Enkratno prehransko svetovanje je idealna izbira za tiste, ki iščete hitro in ciljno usmerjeno rešitev za specifično vprašanje ali težavo v zvezi s prehrano. S tem enkratnim posvetom boste dobili konkretne odgovore, nasvete in informacije, ki jih potrebujete.

Paketi prehranskega svetovanja

Paketi prehranskega svetovanja so vaša celovita pomoč pri optimizaciji vaše prehrane in doseganju trajnih sprememb. Tekom večih rednih srečanj vam zagotavljam dosledno podporo in aktivno usmerjanje na vaši poti do uravnotežene prehrane. S skrbno načrtovanimi srečanji bomo uresničili vaše cilje ter poskrbeli za vaše dolgoročno zdravje, vitalnost in dobro počutje. Paketi so še posebej primerni za osebe, ki si želijo izgubiti ali pridobiti telesno maso, saj omogočajo redno strokovno vodenje in prilagojen načrt prehrane za dosego želenih rezultatov.

Osnovni
Napredni
Zlati
Deluxe
Online kuharska knjiga
4 online posveti
Tiskan prehranski dnevnik
8 online posvetov
Dnevna asistenca preko sporočil
200 €
220 €
400 €
500 €
Osnovni

200€

Napredni

220€

Zlati

400€

deluxe

500€