fbpx
Skoči na vsebino
Inž. mag. prehrane

Lana Krajnc

Moja zgodba je zgodba o strasti do prehrane in osebni preobrazbi. Že od osnovne šole naprej me je fascinirala moč hrane in njen vpliv na naše življenje. Toda konec osnovne šole je skupaj z fazo najstništva prinesel moj najtežji preizkus – soočenje z anoreksijo. Prepričana sem, da so na pojav in razvoj teh težav v veliki meri vplivale tudi lažne prehranske informacije in nezdravi standardi lepote in perfekcionizma, ki jih širijo socialna omrežja in mediji.

Ko sem se prebila iz te težke življenske preiskušnje, sem vedela, da želim iz prehranke zmede rešiti še druge ter s tem v svetu narediti spremembo. Odločila sem se za študij prehrane, ker sem vedela, da lahko poleg izboljšanja svojega življenja pomagam tudi drugim.

Moja strast do uravnotežene prehrane me je gnala naprej, zato sem že pred koncem študija ustanovila svoje podjetje v sklopu katerega ljudem svetujem kako se uravnoteženo prehranjevati, hkrati pa stremim k temu, da razbijam vsesplošne mite o prehrani, ki so lahko velikokrat povod za razvoj različnih motenj hranjenja.

Verjetno mi ni treba posebej omenjati da zelo rad jem, obožujem zelenjavo in sadje, vendar v svoji prehrani cenim uravnoteženost. Ne morem si predstavljati življenja brez okusnega kruha, ki ga najraje kombiniram s sočnimi paradižniki in osvežujočo mozzarello.

In čeprav je moj vsakdan poln zdravih izbir, lahko marsikdo potrdi, da se sladoled precej pogosto pojavi na mojem jedilniku.

Sem magistrica inženirka prehrane in moje poslanstvo je zagotoviti, da ljudje dobijo zanesljive in strokovne informacije o prehrani, ki jih potrebujejo. Moja zgodba je zgodba o preobrazbi in ljubezni do hrane, ki jo delim z vami, da lahko tudi vi živite bolj zdravo, polno in zadovoljno.

MOJE POSLANSTVO

Moje poslanstvo izvira iz globokega prepričanja v moč zdrave prehrane pri ustvarjanju izpolnjenega zdravega življenja. Verjamem, da hrana ni le gorivo za naše telo, temveč tudi nepogrešljiva sestavina naše vitalnosti, življenjske energije in dobrega počutja.

Pomagati vam želim odkriti moč uravnotežene prehrane. Prehrana je namreč več kot le sredstvo za ohranjanje zdrave telesne mase. Je temeljni kamen dolgoročnega zdravja. S svojim znanjem, izkušnjami in strastjo si prizadevam, da vsako osebo usposobim, da sprejema ugodne prehranske odločitve, ki bodo podpirale celostno dobro počutje.

Zavedam se, da ni ene same poti k zdravju, zato moje svetovanje temelji na individualnem pristopu. Skupaj raziskujemo vaše cilje, želje in potrebe ter oblikujemo prilagojen načrt prehrane, ki ustreza vašemu življenjskemu slogu. Skupaj ustvarimo recept za vaš individualen uspeh, ki vključuje tudi ideje za okusne in hranilno bogate obroke.

Uvajanje sprememb prehranjevanja je lahko za nekatere precej težavno in polno izzivov, zato sem tu, da vam nudim podporo, motivacijo in strokovno znanje. Moje poslanstvo je, da vas usmerjam na poti do bolj polnega, vitalnega in zdravega življenja.

Skupaj gradimo most do boljšega jutrišnjega dne, v katerem se boste počutili najbolje v svoji koži. Zdravje je največje bogastvo, ki ga imamo. Skupaj ga bomo negovali in varovali.