Pogosta vprašanja

Za koga je prehransko svetovanje primerno?

Prehransko svetovanje je primerno za ljudi vseh starosti, ki si želijo zaživeti polno, kakovostno in zdravo življenje. Namenjeno je posameznikom, ki imajo težave s telesno maso, težave s pomanjkanjem energije in koncentracije, težave s kožo ali trpijo za katerimi drugimi zdravstvenimi težavami, ki jih lahko omilimo s primerno uravnoteženo prehrano (sladkorna bolezen, srčno-žilne bolezni).

Kaj lahko pričakujem?

Pričakujete lahko prijeten pogovor skozi katerega bom opravila celostno analizo vaših dosedanjih prehranjevalnih navad in življenjskega sloga. S skupnimi močmi bomo oblikovali dosegljive in enostavne cilje ter natančen načrt kako jih doseči. Deležni boste tedenskega online posveta in pogovora, v katerem bom spremljala vaš napredek, vam nudila potrebno podporo, pomagala pri morebitnih težavah in odgovorila na vaša vprašanja.

Kako poteka prehransko svetovanje?

Prehransko svetovanje poteka v spletnem okolju ena na ena. Ob prijetnem pogovoru boste z mano preživeli med 30-45 minut 1x tedensko. Na začetku bomo skupaj pogledali kakšne so vaše prehranske navade, življenjski slog in zakaj ste se odločili za prehransko svetovanje. Po začetni analizi se bomo skupaj pogovorili o ciljih, ki jih želite doseči in o postopnem načrtu, kako boste te cilje tudi dosegli. Vsak teden bomo zastavili nov tedenski cilj. Dnevno vam bom nudila tudi asistenco in podporo preko sms sporočil, tako da bo pot do cilja veliko lažja.

Lana je prijazna in simpatična punca, ki zna na preprost in razumljiv način svetovati pri prehrani. S spoštljivim pristopom se poglobi v prehranske navade svoje stranke, tako da s pomočjo njenega znanja in pridobljenih izkušenj zmeraj poda kakšno koristno informacijo ali dober nasvet, in pa tudi kakšno optimistično misel!

David 27 let

Profesionalno, prijetno in celostno prehransko svetovanje. Dobila sem odgovore na vsa vprašanja glede prehrane in motivacijo za pripravo okusnih in zdravih obrokov. Počutje se je drastično izboljšalo, imam tudi več energije. Priporočam!

Tanja 32 let

Življenjski slog se mi je po končani športni poti spremenil. Obveznosti v službi in manj športa. Ker sem želel ostati »fit« sem pomoč kako prilagoditi svoje prehranske navade poiskal pri Lani. Lahko zatrdim, da mi je s svojim strokovnim znanjem predstavila širšo sliko v povezavi s prehranjevanjem po končani športni poti. Izpostavil bi njeno strokovnost, odprtost za predloge in hkrati inovativnost v njenih jedilnikih.

Luka 30 let